top of page

Elise

Mijn naam is Elise Veld en ik ben yogadocent, Reiki behandelaar en maatschappelijk werker.

Naast ervaring in het geven van Hatha yogales, heb ik in januari 2017 op Bali de 200-urige Ashtanga (Poweryoga) & Yin Yoga docentenopleiding afgerond.

De intensiteit van de yogaopleiding, waarbij doorzettingsvermogen vereist is, heeft me enorm gegrepen. In korte tijd ervaarde ik wat je door middel van doorzetten en grenzen verleggen kunt bereiken. Niet alleen fysiek maar ook mentaal gaf het een boost aan mijn zelfvertrouwen en energieniveau. Het beoefenen van yoga is goed voor het vormen van een krachtig lijf en je innerlijke zelf. Mij heeft het meer in contact gebracht met mijn lichaam en gevoelswereld, waardoor ik meer innerlijke rust ervaar en minder in 'mijn hoofd zit'. 

 

Naast yoga heb ik mijzelf de afgelopen jaren verdiept in intuïtie en bewustzijnsontwikkeling. De nodige persoonlijke omstandigheden in mijn leven hebben mij daartoe gebracht. Doordat ik zelf het intense pad naar groei en bewustzijnsverruiming ben betreden, kan ik anderen die worstelen met trauma, stress en spanning, gevoeligheid of soortgelijke klachten begeleiden en ondersteunen bij hun transformatie naar een meer bewuste leefstijl op alle gebieden, waardoor er heling ontstaat en zelfliefde en compassie.

Mocht je je aangetrokken voelen om met mij in contact te komen, bel of mail dan gerust vrijblijvend om te onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen. 

bottom of page